Reacties

Reacties van patiënten

Fysiotherapeut M.B.: “Mijn allereerste ervaring met acupunctuur was erg positief. Je merkt dat er voldoende tijd wordt genomen om te luisteren. De eerste behandeling gaf al verlichting, de pijn was na een paar dagen al duidelijk verminderd en na 4 behandelingen waren mijn buikklachten verdwenen. Ik vond de combinatie van acupunctuur/moxa en buikmassage bijzonder prettig en effectief. Verder vond ik de tips en adviezen duidelijk en zinvol, waardoor het makkelijker wordt om klachten te voorkomen.”

Harry: “Ik had ischias, kon haast niet zitten, had erge pijn en kon niet werken. De fysiotherapeut kon helaas niets voor mij doen. Na 1 acupunctuurbehandeling was de pijn minder scherp. Het voelde als een bevrijding. Na vier keer was de ischias weg. Ik kom nu eens in de zes weken voor “onderhoud””.

Monique: “Ik had erge pijn bij het lopen en moest een stok gebruiken omdat ik zo duizelig was. Ik had ook verhardingen in mijn bovenbeen en pijn in mijn lies. Met fysiotherapie ging de pijn niet weg. Na één behandeling acupunctuur was de pijn al minder. Na een paar keer liep ik beter. Pijn en verharding in mijn lies zijn verdwenen. Nauwelijks last van duizelingen. Mijn nek en schouders worden ook lekker gemasseerd. Ik ben er heel blij mee.”